Monday

cantek tak ?

salam reader lagi ;))
tak reti penat nak update lagi .
ritu lah ney dpt idea dri sowg kwan serta akak tu suoh wt ceni .
so aku wt lah ceni .
biar lah nak kata aku cena pun . dh aku suka aku wt .
HAHA !

ha tu nmpk atas kepala tu apa . tak nmpk ?
haishhh . nak tgk lg dekat. 

 haaa nmpk dak ?
tu brooch tu atas kepala .
pelik kan .?
besar kn ? 
aku suka ! HAHA !
suka attract owg cara centu .
lalala .
to my beloved fren sorry lah i wt dulu tak tgu u .
btw nnty kita pkai lady bird kat atas pala tu sesama eh when we go out together. 
sweet kn . lalala ;)
sila jgn jeles !
nak tips2 cena nak pkai ceni .?
ala tayah kot bkn payah pun . brooch je pun .
tp nak beli brooch bkn sebarangan brooch yer . hekhek . nnty tak lawa plak .

stalker of mine; kau bole tiru juga kalo kau nak . HAHA . sila2 sharing is caring . i dunt mind .






2 comel oshin:

azwa_amani said... [Reply Back]

comel lah.. :)..tapi jangan sanggul tinggi sagt tau.. xbek..

oshin said... [Reply Back]

@azwa_amani thanks .nope . nmpk ja mcm tggi tp tada la tggi sgt pun. cuma scarf tu punya hujung tu dya mcm naek betol2 atas pala sbb tu jadi centu .btw thanks for the advice yah ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space