Sunday

Carta Facebook !

Assalamualaikum...


Pepagi tadak keja , update belog je la keja aku . Miahahahhaa , memandangkan aku ney dah taboleh nak online facebook , so tapa la pasrah je la dengan apa yang jadi . HAHA . tapi aku nak juga bagitau kowg carta terkini facebook selebriti malaysia . Perghhhh ! sila tengok...


  1. Lisa Surihani : 1,245,525
  2. Aznil : 836,976
  3. Scha Alyahya : 831,781
  4. Zizan Raja Lawak : 760,709
  5. Yuna : 699,390
  6. Awal Ashaari : 680,622
  7. Fahrin Ahmad : 643,496
  8. Liyana Jasmay : 617,951
  9. Bunkface : 612,001
  10. Diana Danielle : 596,927
  11. Shaheizy Sam : 579,325
  12. Faizal Tahir : 569,455


Lisa surihani merangkul carta pertama ! paknil pun kalah tauuu . Hishh hishh sapa fanatik sangat dekat dya ney . Miahhaaaa . aku juga fanatik dengan dya . kenapa kau comel sangat plus muka suweeet suweet macam gula gula getah boleh tarik tarik. ggrrrrrr ! 

Twitter dya pun dah beriban orang follow , perghhh kalau la setiap follower yang ado dekat facebook plus twitter , myspace and whatsoever tu kan bole buat duit . Gilaaa oooo ! masyukkk . *tertiba mata blink blink






8 comel oshin:

Budak Botak said... [Reply Back]

waaaahhhhh, banyaknya...

sembil9n said... [Reply Back]

klo la dy awek aq.... sumpah seram =_=

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak banyak kannn. huhu

oshin said... [Reply Back]

@sembil9n Miiahhhaaa . tertiba seram kenapa? ramai sgt peminat ker?

azwa_amani said... [Reply Back]

wow...ramainya peminat

Gen Fujita said... [Reply Back]

Lisa oh Lisa, kau umpama bidadari jatuh dari kayangan, ingin ku petik bunga... Ni apa benda aku merepek ni. lol

oshin said... [Reply Back]

@Gen Fujita perghhh jiwang sioott ! miiahhaaaa

oshin said... [Reply Back]

@Gen Fujita perghhh jiwang sioott ! miiahhaaaa

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space