Wednesday

Ada Orang Tanya ?

Salam U ' OooLLLss .

Pagi pagi dah hupdate eh ? asal rajin sangat !!! suka hati lah kan . lalala , tada bukak bukak jah FB tertiba ada ada komen from CIK YUYU (*sangat teruja beliau balas ). know what satu kampung rupanya aku dan dya . HAHA ;) patutlah macam familiar (*dan dan ) , tapi serius aku rasa penah tengok dya . mana tak yer weyh Langkawi tu besar mana lah sangat . aku dengan Langkawi tu dya dah tengok aku dari aku tak pakai baju sampai aku berbaju lawa tau dak ?(*tipu lagi) . oke fine , aku dok Langkawi masa umo aku 3 bulan kot tapi lahirnya dekat Alor Star oke, Then  stay kat Langkawi sampai umur tujuhbelas, yang ke lapanbelas tu kena pindah sini sbb masok KPTM sini , sekali nan family aku angkut mai sini . HAHA . jimat duit ! (*tak jugokkk !!) tapi aku memang dok balek juga Langkawi tempat tumpah darah MAHSURI tu . sbb kawan kawan aku sume kat sana dowh ! serius tertiba jah rindu pulok ! so cer tanya bila aku nak balek Langkawi ? maybe bulan 5 ney . hyep hyep ada reunion kot (*hope menjadik !) , aku nan along aku selalu berdoa oke mak pindah la balek kat sana sampai kitaowg ugut ugut kalo mak aku jual umah kat sana memang ah sentap dan sendap sampai bila bila . weyh sayang oke rumah tu , bilik aku . sesendap je abah aku nak jual , memang aku berontak la kan ! oke STOP pasal tuh

actually nak cerita ada orang PM aku dekat FB tanya " akak pakai selendang ,pastu pakai spek tak gangu ker? elok je nampak akak pakai tapi tak berani nak pakai sbb takot tak elok " . OMG adek ku sayang belum cuba belum tahu lah , soklan beliau menganggu ke tak pakai spek dengan selendang ? jawapan aku TIDAK sama sekali . nak gangu celah mana tatau , kalo tak pakai asa lagi menganggu , ha ganggu penglihatan aku , aku terpaksa sepetkan mata yang besar untuk melihat . hoih seksa tau tak . kadang kadang ada yang cakap " akak tapa la muka dah sesuai pakai seledang nan spek " huihh mana ada ingat aku lahir lahir teros pakai selendang ke ? FYI , tyme tu selendang pun tak kenal aku lagi (*padahal rupa selendang tatau cena) . HAHA . aku start pakai selendang pun umo lapanbelas masa masok KPTM ah . pakai selendang RM 5 getah getah bole tarik tu yang sekarang orang dah tak pandang dah . ye takkkkk ? lepas 2009 yang mula berjinak dengan selendang bagai tu . aku nak buat tutorial pun aku tak gheti weyh . serius ! cek mallluuu , kalo bab tudung tudung nak buat tutorial . HAHA . cuma aku bole cakap cuba je takan ada masalah pun . belum cuba belum tahu kan . harus berani oke , bak kata kawan aku " ang memang berani pakai selendang centu "... IDC  orang nak cakap apa pun !



fresh lagi ney ! kat opis pagi ney !

photoshoot harituh!

haa tengok ada masalah tak ? HAHA. tada kan , tapi aku kalo pakai spek memang prefer pakai cengini , sbb muka aku bolattt sangat sekarang . kalo pakai tada inner depan tu dah jadi macam belon apom apom ! HAHA . tu inner digabung bersama selendang oke. macam ritu aku cakap la just pakai satu inner je . aku ney sebenarnya penchenta contek lens tapi sekarang suda mau ubah penampilan dah tanak pakai contek lens nak pakai spek , spek ney pun rasa nya 2 tahun aku pakai , so nnty hengat nak tuko lah ! tengok kitaowg relax jer!;)  tapi untuk girl yang berspek tapi teringin nak berselendang tapi maseh was was add aku kat FB , meh aku sekolahkan kowg sampai kowg rasa yakin nak pakai !

p/s; lepas ney pakai selendang 2 kali seminggu , 3 kali tu pakai tudung biasa oke !(*permintaan en boyfrenn!) oh damm . mana nak cari tudung banyak banyak . HAHA . contek lens tak pakai pun atas permintaan dya jugok sbb dya cakap " langsung tak suka contek lens!" nahh jujur sangat tu . tapi memang aku tanak pakai dah .(*duit tadak !) pastu dah janji nan gurlfren aku kat atas tu nak bergether gether pakai spek . like twins kan ! so here i am !





4 comel oshin:

KUREKURE COMEL said... [Reply Back]

yakin itu penting...cewahhh..comel pe...hehehe

oshin said... [Reply Back]

@KUREKURE COMEL haha . tahu tahper . hehe;P segan sangat !

aliza said... [Reply Back]

mmg comel.suke tgk gambar yg kat banner tuu :)

oshin said... [Reply Back]

@aliza suka eh ? sila la amek . heheh ;)

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space