Friday

Ada Orang Ajak Nyanyi ?

salam U'OOLLLLsss .


klik untuk membesar dengan cepat !

that's was my status in FB . yang aku share from YouTube lagu CARTAHATI yang dinyanyi oleh adek najwalatif . dya ney pun aku tau melalui belog cik epal yang famous lagik gojes tu kan . klik SINI untuk ketahui entry tersebut . oke first thing suara dya memang mamtop . sedap gilos . lagu carta hati dya buat sendirik bukan calang calang orang bole buat lagu sendiri oke . EHEHM kenapa dya tak masok peraduan gadis semasa . OMG kalo dya masok gilos best . 

dah abes sharing si FENDY BENDY ney ada band sendiri . tup tup bole dok buat lawak suoh aku buat lagu sendiri . HAHA . aku plak offer diri nak nyanyi nan band dowg . simpang oke . kang abes sume owg lari lari selamat kan telinga . HAHA . tertiba jah masok yuna and ana rafali taleh cari makan . OKE mintak ampun tamau tamau . suara yuna ckup best takan nak bole kan lawan dya . hukhuk ;)) tuh saja jah gurau ala kawan nan fendy . (*u wt i rasa nak g karoke ). HAHA . tapi oke apa kalo join akustik nan band fendy ney . HAHA , nak jugokkk !!! 

p/s; teringin nak tweet tweet nan cik epal .(*muka mintak simpati .) . LALALA ;))






14 comel oshin:

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply Back]

wahahahaha~ cita2 xbleh bla tuh.. mengalahkn ana dan yuna.. xpe la oshin.. try je cuba nasib.. mana tau klu2 diorg berdua tu klh betol2 kt oshin.. hik3~ ^_^

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

hahha jd artis gojes la pasni

oshin said... [Reply Back]

@NuSaNa NoSa 91 haha . takdak maknanya . jgn la oshin malu neyy .

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan haa muhung kuat lah ang . takan tak bangga kot ? hahaha

iniialahaku said... [Reply Back]

tu dia aih...xpa2 try dulu..mula2 kat karoke jamban..lma2 upload utube,pastu masukla bntang RTM..hahaha

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

malam kristal TM hg artis jemputan tau

Budak Botak said... [Reply Back]

he3, nk dgr jgk...

aliza said... [Reply Back]

haha.suara najwa tuu besh jugaklah

oshin said... [Reply Back]

@iniialahaku haha . tula stg nak p try test tgk . hahah

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan tudia bole gak. masok dlm report oke.

oshin said... [Reply Back]

@Budak Botak ha p cari kat u tube p . hha

oshin said... [Reply Back]

@aliza haa tau tapa . mmg tak jemu dgr sora dya

Hanim Mahali said... [Reply Back]

tak salah pun mencuba oshin... tehehe... memang tak boleh bla komen kat FB tu... ahaks

oshin said... [Reply Back]

@Hanim Mahali haha . tahu takper . namo namo . suara i tasedap pun.

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space