Wednesday

aku blogger? so wuts?

salam u'oolllsss ;))
abg ben wt entri lagi . 
tajuk dya aku blogger? so what ? 
KLIK SINI kalo nak join. meh2. baru lama sume dialukan .



latar belakang owner (aku la )

nama nurul asyikin bt ahmad . umo 20 tahun  . ada 4 siblings .
im the third . i was born at HBAS . pada pkul bpa tak igt . ptg kot .HAHA .
my currently place is Alor Star . dulu stay kat Pulau Langkawi selama 15 tahun .(*bosan)
oredy taken by Mr bumbum . 
study in diploma in infomation technology next year is my last year been at KPTM alor star .
btw next year doing a industrial tranning at TM . huahua . after finish my studies i like to futher my study in degree . insyallah kalo ada rezeki . 
my family is my first priority , him is the second !
i dont like the stalker and traitor . rely hate that .
once i give my trust to someone please dont break it .
if that happen i wont gave a second chance .
if i do gave the second chance please take care it carefully .
to me second chance is the LAST chance .;))

apakah pendapat anda mengenai dunia blog ??

hurm . dunia blog bg pendapat aku adalah satu ia dpat mengeratkan hubungan 
silaturahim antara blogger dari sume negeri maybe negara .
kedua info2 terkini juga kita bole dpt dri sini .
ketiga bole cari tip2 atau tutorial mengenai pape je .

sepanjang anda menjadi blogger, apakah perkara positif dan negatif yang penah anda alami?

perkara negatif tu apabila ada blogger2 yang jenis tak puas hati .
pastu kutuk2 diri kita kat blog dya . ckp bukan2 .then yg kumen2 kat blog dya pun sume tatau cita sebenar yg terjadi . so disitu bole menyebabkan pergaduhan antara blogger.
i dont like that .

positif tu bnyk yg ada . dpt feedback dan kriitkan yg baek dan membina .
apa yg bole dan tak bole dlm berblog ney .
so kat sini dapat belajar dan mengajar menggunakan blog saja .
mcm aku ckp td lah . dpat kenal sume blogger2 dri sume pelusuk negeri dan mybe negara .

apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour?

bagi aku wt blog ney hanya suka2 saja .
tadak terlintas dihati untuk mengejar glamour .
kalo untuk mencipta nama mungkin ada sesetengah blogger yg ingin mencipta nama melalui hasil tulisan mereka tapi bagi aku kalo aku nak mencipta nama menggunakan blog aku rasa aku perlu lagi bnyk belajar mengenai dunia blog ney. 
mengenal selok belok dunia blog kalo betol2 gigih nak mencipta nama menggunakan blog ney .
fuhhhh . lambat lagi asanya masa tu nak dtg . yang penting bak kata abg ben .
ada usaha . insyallah . berjaya .

banggakah anda menjadi seorang blogger ?

honestly aku berbangga menjadi blogger sebab bukan sume minat dlm blogging ney .
stgh owg ada pendapat dya tersendiri dan aku akan terima apa saja cabaran dlm mnjadi seorang blogger .
dh terlanjur blogging ney kena lah tima baek dan buruk nya kn .
dan nak bangga juga sbb blog ney hasil tulisan aku sendiri bukan dari mana copy paste .
itu yg penting tu . USAHA !! yes !

abess dh . ;))
jumpa nnty oke









14 comel oshin:

Izamir Ridzwan said... [Reply Back]

aku pon join.. jemput baca gk hasil nukilan aku

oshin said... [Reply Back]

@Izamir Ridzwan super power lah . laju ang noh. hekhek. oke aku p sekrg

zacky ~786~ said... [Reply Back]

cm best jerpp..!!

USAHA TANGGA KERJAYAAN..yihaa..

oshin said... [Reply Back]

@zacky ~786~ yupe ;)) btol2

azwa_amani said... [Reply Back]

keep it up dear.....rajin2 lah ke BICARA AMANI.... :)..walau x sebrapa nak bandingkan ngn oshin nyerr..:) hihi

nazirulhazwan~ said... [Reply Back]

yg part negative tu, bagi tau den sape buat.bia aku tampar muke die!!

alinac lover said... [Reply Back]

ngee..jemput join Ga yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

oshin said... [Reply Back]

@nazirulhazwan~ hukhuk. ada la hamba allah tu ;)) tak bek tampor2 owg . heeee

oshin said... [Reply Back]

@alinac lover okeh nnty sy join ;))

oshin said... [Reply Back]

@azwa_amani selalu je melawat blog azwa. just tak tinggal jejak. hekhek. mana ada azwa oshin pnya entry besa2 ja ;)

Azza Firza said... [Reply Back]

salam blogger, teruskan brblogging yaa, datang dari segmen abg ben, jemput ke blog buruk saya jugak ea (:

oshin said... [Reply Back]

@Azza Firza insyallah ;)) ye skrg juga pergi melawat .

Anonymous said... [Reply Back]

Terima kasih, pekerjaan yang baik! Ini adalah hal yang saya harus miliki.

oshin said... [Reply Back]

@Anonymous huh? tak phm. lol.

Post a Comment

cakap suka suki . tapi ada batas okeh ;) tenkiu

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space